GC BEOGRAD

Унапређење рада Група за координацију тема састанка за представницима Вишег јавног тужилаштва у Београду

Унапређење рада Група за координацију  тема састанка за представницима Вишег јавног тужилаштва у Београду

У Градском центру за социјални рад у Београду одржан је радни састанак представника ГЦСР-а са Горјаном Мирчић Чалуковић, заменицом јавног тужиоца у Вишем јавном тужилаштву и координаторком за родно засновано насиље и Миодрагом Марковићем, замеником јавног тужиоца у Вишем јавном тужилаштву у Београду. Теме састанка биле су досадашња сарадња, изазови и препоруке за унапређење рада Група за координацију које функционишу на принципу мултисекторске сарадње и чији је циљ заштита и подршка жртава насиља у породици.
На почетку састанка присутнима се обратила Силвиа Алавања,в.д. директора  Градског центра за социјални рад у Београду и том приликом похвалила досадашњу сарадњу и истакла да је овај састанак  добар начин да се сагледају  проблеми, слабе тачке али представе примери добре праксе, а све у циљу борбе против насиља у породици и заштите жртава.
Представници Вишег јавног тужилаштва су нагласили да су поступање и сарадња унапређени, да постоји заједнички циљ, а то је заштита жртава насиља у породици, као и да је то тежак посао који захтева стално стручно усавршавање.

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content