GC BEOGRAD

САОПШТЕЊЕ

Градски центар за социјални рад у Београду (ГЦСР) је у складу са Законом о социјалној заштити и временским приликама предузео све неопходне мере и активности из своје надлежности у циљу заштите свих корисника, а посебно најугроженијих категорија становништва.

У свим Одељењима ГЦСР- у, у току и ван радног времена, обезбеђено је дежурство стручних радника који су у приправности 24 сата за потребе неодложних интервенција.
 Стручне службе ГЦСР-а појачале су рад на терену у циљу предузимања мера из области социјалне заштите (збрињавање како деце тако и одраслих у прихватну станицу или прихватилиште за лица која се затекну у стању социјалне потребе, односно угрожености).
Свакодневно се обилазе места за које постоји претпоставка да се могу затећи бескућници. Овим путем позивамо грађане да, уколико примете ова лица, о томе обавесте полицију, комуналну милицију или центар за социјални рад.
Такође, у циљу заштите најбољих интереса корисника, појачана је редовна сарадња са ПУ за Град Београд, Комуналном милицијом, здравственим организацијама, Геронтолошким центром, Црвеним крстом, Прихватилиштем за одрасла и стара лица, Прихватилиштем за децу Београда, Центром за заштиту одојчади, деце и омладине.

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content