GC BEOGRAD

Одржан радни састанак представника ГЦСР-а, суда и тужилаштва

Одржан радни састанак представника ГЦСР-а, суда и тужилаштва

У Градском центру за социјални рад у Београду одржан је редовни годишњи радни састанак представника ГЦСР-а, Вишег суда у Београду – Одељења за малолетнике, Вишег јавног тужилаштва – Одељења за малолетнике и Управе криминалистичке полиције Београд. Теме састанка биле су досадашњи токови сарадње, изазови и препоруке за унапређење сарадње.
Силвиа Алавања, в.д. директора  Градског центра за социјални рад у Београду обратила се присутнима и том приликом похвалила досадашњу срадњу и истакла да oви састанци дају добре резулатате и да представљају добар начин да се сагледају  проблеми и заједнички нађу решења.
Представници суда и тужилаштва нагласили да ј еу протеклом периоду остварена пуна сарадња са Градским центром, да су поступање и сарадња унапређени, да постоји заједнички циљ, а то је заштита права и интереса детета, односно младе особе. Током састанка размењена су искуства, примери добре праксе као и изазови са којим су се сусретали у раду у претходном периоду.
Руководиоци и представници Градског центра, суда, тужилаштва и полиције састанак су завршили са закључком да је сарадња и даље добра, да увек има места за унапређење и да је једини проблем у недостатку системских решења, којих за сада нема, али се очекују.

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content