GC BEOGRAD

Одељење Стари град добитник специјалне награде у акцији “За зеленији Београд”

Одељење Стари град добитник специјалне награде у акцији “За зеленији Београд”

Градски центар за социјални рад у Београду, Одељење Стари град добитник је специјалне награде за уређење простора испред центра у акцији  “За зеленији Београд” коју додељује ЈКП “Зеленило-Београд”.

Специјална награда Градском центру, Одељењу Стари град додељена је за посебан труд запослених који, иако се баве захтевним послом, улажу напоре да корисницима и себи улепшају амбијент у којем бораве.

ЈКП “Зеленило-Београд” доделило је захвалнице и награде победницима и учесницима ове акције на завршној свечаности проглашења победника на Малом КалемегдануДогађају су присуствовали заменик градоначелника Горан Весић, генерални директор ЈКП “Зеленило-Београд” Слободан Станојевић, као и многи други градски функционери.

Циљ ове акције, која се успешно  реализује већ 17 година, је развијање позитивног односа према зеленилу и цвећу код грађана, уз истовремену мотивацију да у позитивној конкуренцији, за избор најлепших простора унапреде стање свог непосредног окружења. Чињеница да је из године у годину, одзив грађана све већи показује да је циљ акције испуњен и да грађани својим односом према зеленилу теже да и сами допринесу квалитетнијем и лепшем животу у Београду.

Акција је потекла од идеје коју је осмислило ЈКП “Зеленило-Београд”, Београд чија се реализација остварује уз подршку Скупштине Града и Секретаријата за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима.

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content