GC BEOGRAD

Одељење Стари град добитник прве награде у акцији „За зеленији Београд“

Одељење Стари град добитник прве награде у акцији „За зеленији Београд“

Одељење Стари град Градског центра за социјални рад у Београду добитник је прве награде у категорији Најлепша зелена површина испред пословног објекта у акцији  „За зеленији Београд“ коју већ 18. пут додељује ЈКП „Зеленило-Београд“.
– Запослени у установи која пружа подршку социјално осетљивим групама становништва имају одговоран посао да ове људе заштите, помогну и обезбеде им једнаке шансе за успех и живот какве имају сви. Ипак, проналазе и време и енергију да им сваку посету Центру за социјални рад на општини Стари град улепшају мноштвом негованог цвећа, што је само по себи довољан разлог за награду – стоји у образложењу награде.
На свечаности поводом завршетка ове акције градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић је са директором Јавног комуналног предузећа „Зеленило – Београд” Слободаном Станојевићем уручио добитницима награде и том приликом подсетио на важност екологије и здраве животне средине.
– Велико ми је задовољство да учествујем у 18. финалу акције „За зеленији Београд” током којег ћемо доделити награде за најлепше уређене зелене површине у нашем граду. Награде ће бити додељене у седам категорија: Најлепша зелена површина око стамбене зграде, Најлепши балкон, Најлепша зелена површина угоститељског објекта, Најлепша зелена површина испред пословног објекта, Најлепше уређено школско двориште, Најлепше уређено двориште предшколске установе и Најлепша окућница, а биће додељене и специјалне награде – рекао је Радојичић.
У име Градског центра Одељења Стари град награду је примила руководилац Татјана Пејовић која је том приликом  истакла да је много љубави и рада уложено да простор испед Центра изгледа овако како данас изгледа.
– Жеља нам је била да покажемо да су запослени у Центру сасвим обични људи који помажу и људима и цвећу – нагласила је Татјана Пејовић.
Догађају је присуствовао и главни градски урбаниста Марко Стојчић, као и секретар за културу Иван Карл.

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content