GC BEOGRAD

Искуствени тренинг за запослене у Градском центру

Искуствени тренинг за запослене у Градском центру

Удружење „Витезови осмеха“ у сарадњи са Центром за бригу о старима, деци и особама са инвалидитетом, организовали су искуствени тренинг за запослене у Градском центру за социјални рад у Београду. Почетку тренинга присуствовали су Милка Минић Миловановић директорка Центра за бригу о старима, деци и особама са инвалидитетом  и Станко Гујаничић в. д.  директора Градског центра за социјални рад у Београду .
Станко Гујаничић је поздравио све учеснике тренинга и захвалио домаћинима- општини Нови Београд, директорки Центра за бригу о старима, деци и особама са инвалидитетом и Николић Небојши из удружења “Витезови осмеха”, што су запосленима Градског центра омогућили бесплатан искуствени тренинг .
– Овај тренинг је сјајан начин да се кроз едукативан и подстицајан начин запослени додатно мотивишу, забаве и бар на кратко изађу из свакодневнице – истакао је Гујаничић и колегама пожелео срећу и квалитетну тимску игру.
Цео тренинг организован је као вид савремене аутентничне едукације са циљем да се кроз такмичарску форму учесници изместе из свакодневне рутине и на интелектуално креативан и релаксирајући начин такмиче за освајање прве награде, док други и треће пласирани тимови добијају утешне награде организатора.  Победу и прву награду је освојила екипа Одељења Стари град, а  учествовале су још и екипе из одељења – Нови Београд, Звездара, Вождовац, Раковица и Сурчин .

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content