GC BEOGRAD

Градски центар обележио 32 године постојања

Градски центар обележио 32 године постојања

Градски центар за социјални рад обележио је 32 године од оснивања и тим поводом додељене су  захвалнице и јавна признања заслужним радницима. По први пут, годишњица је ове године обележена у свим одељењима Градског центра заједничким састанком свих запослених и пригодним послужењем, као и свечаним колегијумом руковдилаца где су и додељена признања.
Силвиа Алавања, в.д. директора Градског центра за социјални рад у Београду честитала је рођендан свим запосленима у Градском центру и поручила да овај дан треба да се обележава  заједно – Сви смо део Градског центра, у истом смо тиму и волела бих да се тако и осећате – поручила је Силвиа  Алавања колегама.
– Као рођенданску жељу свима ћу нам пожелети да у наредном периоду будемо поносни што радимо у систему социјалне заштите и Градском центру, да верујемо у себе и своје знање, да се стално подсећамо зашто смо одабрали овај посао јер је привилегија учествовати у решавању важних животних проблема „малих и великих“ људи који то не могу сами – истакла је она и захвалила се колегама  на раду, труду и посвећености.
– Година која је на измаку, као и много претходних, заиста је била пуна изазова. Почели смо са радом у СОЗИС-у, а крајем прошле године са применом Социјалне карте, десиле су се и страшне трагедије у нашој земљи које су свакако утицале на све нас. Знам да није било лако све постићи, ускладити потребе и захтеве корисника и обима посла, али ви успевате и ја сам поносна на вас. Трудимо се и заједно смо урадили много да превазиђемо изазове који су били испред нас. Надам се да ћемо и у наредном периоду имати тренд раста запослених и да ћемо наставити са унапређењем услова рада.
В.д. директора уручила је јавна признања и захвалнице заслужним радницима. Јавно признање за резулатате стручног рада у заштити корисника добили су Одељење Земун, а поједачно признање Снежана Јовановић Дрљача, за унапређење стручног рада и сарадњу са установама и институцијама добили су Одељење Врачар, док је за поједница  признање добила Марјана Красић. Признање за дугогодишњи предан рад  добила је Бранка Милосављевић,  а за лични допринос у унапређењу међуљудских односа и односа са корисницима Тијана Вељков. Захвалнице за предан рад  и резултате стручног рада добили су : Оливера Симендић, Слађана Ивановић, Биљана Купрешанин, Биљана Цмиљанић, Александра Коцић, Ћамила Џанић и Слободан Милановић.

Претрага

Кол Центар

magazin
 

ЕЛЕКТРОНСКИ МАГАЗИН

Информатор

Информације о социјалним давањима

Архиве

Skip to content